У Деражні дошкільнята знайомилися з професією рятувальника

Фото: ДСНС

17 вересня рятувальники завітали до дошкільного навчального закладу «Берізка», що в м. Деражня, з акцією “Запобігти! Врятувати! Допомогти!”.

Рятувальники з дошкільнятами

Малеча радо зустріла своїх гостей. Оточивши пожежний автомобіль, малеча з інтересом почала його розглядати. Дітлахів вогнеборці ознайомили із аварійно-рятувальним обладнаннямрозповіли про героїчну професію рятувальника, про те, які стихії та пожежі їм доводиться приборкувати. Також, користуючись нагодою, працівники ДСНС навчали малюків правилам безпечної поведінки, розповіли, як діяти у разі небезпеки. Радощам дітлахів не було меж, коли їм запропонували приміряти справжній захисний шолом та спорядження рятувальника, а також загасити умовний вогонь з пожежного ствола.

Ознайомлення з професією рятувальника

Тож в атмосфері піднесеного настрою малеча провела свій час цікаво, а головне — з користю, адже цінна інформація, здобута під час спілкування з рятувальниками, допоможе убезпечити власне життя та додасть впевненості у разі небезпеки. А яскраві фотографії усім нагадуватимуть про цю зустріч.

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне