У Городку група реагування поліції затримала трьох крадіїв

Фото: hm.npu.gov.ua

Група реагування патрульної поліції Городоцького відділу поліції затримала трьох місцевих мешканців, які викрали обладнання з цукрового заводу.
Увагу поліцейських привернув старенький автомобіль «ВАЗ 2106», який рухався з величезним вантажем, закріпленим на даху, та відкритим багажником.

За кермом транспортного засобу була 39-річна жінка, а у салоні сиділи ще двоє чоловіків 92-го та 93-го років народження. Вони пояснили, що їдуть здавати металобрухт, знайдений на занедбаному господарстві родичів.

Але у працівників поліції підозру викликало те, що купа так званого металобрухту нагадувала змащені свіжим мастилом запчастини до якогось потужного агрегату. Проаналізувавши, які підприємства знаходяться неподалік місця зупинки транспортного засобу, правоохоронці швидко з‘ясували, що з місцевого цукрового заводу буквально за годину до цього викрали редуктор.

hm.npu.gov.ua

Саме його, розібравши на деталі, і перевозили у зупиненому автомобілі.

За даним фактом наразі відкрите провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне