У Кам’янці-Подільському змагалися вальники лісу

Фото: kmlis.gov.ua

У ДП ”Кам”янець-Подільський лісгосп“ проведено конкурс звалювальників лісу.       На ділянці головного користування Маківського лісництва, в кв.70 заздалегідь було підготовлено майданчик для його проведення.

У змаганнях взяли участь представники кожного виробничого підрозділу.   Також присутніми були працівники лісової охорони та спеціалісти лісгоспу. Конкурсанти виконували вправи з валки дерева, точного розкряжування та комбінованого розкряжування колоди, обрізування гілок та заміни ланцюга бензопили. Комісія під головуванням головного інженера лісгоспу Володимира Струця відслідковувала дотримання технологічної послідовності, правил безпеки праці, точності виконання кожної операції.

Інструктаж перед змаганнями

За підсумками  присуджених балів перше місце виборов вальник лісу Маківського лісництва Павло Опольський, друге – Сергій Щеглов із Малієвецького і третє – Андрій Корчинський з Дунаєвецького лісництв. Також відзначено наймолодшого учасника змагань вальника лісу Малієвецького лісництва Андрія Похилого, який вперше взяв участь у такому відповідальному заході. Всі призери нагороджені грамотами й цінними подарунками.

Нагородження кращих вальників лісу

Слід додати, що гостями змагань були торгові представники фірми “Stihl” у Кам’янці-Подільському, які продемонстрували продукцію фірми, а також відзначили переможців подарунками від компанії.

За інформацією прес-служби Кам’янець-Подільського лісгоспу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне