У Кам’янці заплановано Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

У Кам'янці заплановано Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
Фото: kam-pod.gov.ua

З 12 по 16 листопада в освітніх закладах міста заплановано проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.

Захід проводиться відповідно до листа Хмельницької обласної державної адміністрації від 23.03.2018 № 70/30-36-1336/2018. «Щодо проведення Дня цивільного захисту, Тижня безпеки дитини та Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності».

У рамках зазначеного заходу рекомендується організувати олімпіаду з основ безпеки життєдіяльності серед учнів 4-х класів. Також планують провести інші роботи з метою вдосконалення знань та вмінь з основ безпеки життєдіяльності серед учнівської молоді та дошкільнят.

Для більш ефективного засвоєння дітьми правил безпеки в повсякденному житті працівники управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, а також навчально-консультаційного пункту у м. Кам’янці-Подільському Навчально-методичного центру цивільного захист та безпеки життєдіяльності Хмельницької області переконливо просять батьків щоденно нагадувати дітям про елементарні правила власної та громадської безпеки.

Пам’ятайте! Іноді навіть батьківське чи материнське слово, кинуте навздогін, здатне уберегти дитину від чогось недоброго.

Начальник управління з питань НС та ЦЗН Ю.Крилов

В.о. завідувача навчально-консультаційного пункту у м. Кам’янці-Подільському Навчально-методичного центру цивільного захист та безпеки життєдіяльності Хмельницької області С.Небеснюк

Нагадаємо, що протягом жовтня на Хмельниччині завдяки роз‘яснювальній роботі легалізували працю більше ста неоформлених будівельників

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне