У Хмельницькому 742 пари скористались послугами проекту «Шлюб за добу»

2017-09-05-05_1
Фото: khm.gov.ua

За період з 28 квітня 2017 року до 27 листопада 2018 року, 742 пари скористалась послугами пілотного проекту «Шлюб за добу». Про це  інформує сайт Хмельницької міської ради.  Серед тих, хто зареєстрував шлюб, були мешканці міста Хмельницького, області, інших міст України. Також поєднували серця і громадяни іноземних держав: Румунія, Молдова, Болгарія, Білорусь, Грузія, Польща, Туреччина, Італія.

29_4

khm.gov.ua

Наразі у Хмельницькому церемонія шлюбу за добу можлива у різних стилях, проте попитом користуються класичний, європейський та етно стилі. Кожен із них має свою локацію і проводиться за цікавим сценарієм. Так, від початку дії проекту 14 пар виявили бажання провести реєстрацію шлюбу в етностилі , решта – у класичному та європейському стилях.

2018-05-02-01_0

khm.gov.ua

Обраними для проведення державної реєстрації шлюбу локаціями були, передусім, мала зала Хмельницької дитячої школи мистецтв (708 пар). У внутрішньому дворику школи мистецтв побралося 14 пар. В зеленій залі Хмельницької міської ради взяло шлюб 13 пар. Музей-студію фотомистецтва для офіційної церемонії вибрало 6 пар. А у виставковій залі школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва одружилося лише 2 пари.

28_6

khm.gov.ua

Нагадаємо, 23 листопада в єдиній системі місцевих Е-петицій з’явилось нове звернення. Хмельничанин просить побудувати пішохідну доріжку до школи. Для розгляду Е-петиції на сесії міської ради необхідно 500 голосів. До кінця зборів підписів залишилось 85 днів. Ви також можете долучитись до підтримання петиції за цим посиланням.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне