У Хмельницькому оперативники викрили наркопритон

У Хмельницькому оперативники викрили наркопритон
Фото: hm.npu.gov.ua

Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області під процесуальним супроводом слідчих слідчого управління в одній із квартир по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі виявили наркопритон, який організував 30-річний місцевий житель.

Зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема, і за вчинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків.

 

Під час санкціонованого обшуку в квартирі наркоділка правоохоронці виявили наркопритон. На момент візиту працівників поліції у помешканні перебувало четверо чоловіків, які, за попередніми даними, вживали тут наркотичні засоби. Їх доправили в медзаклад для освідування на стан наркотичного сп’яніння.

Крім того, у квартирі правоохоронці виявили марихуану, саморобні пристрої для вживання наркотиків, а також пластикові картки з нашаруванням амфетаміну. Все вилучене направили на експертизу.

Тепер правопорушнику доведеться відповідати перед законом за ст. 307, 309, 317 та 321 Кримінального кодексу України. Тобто, за зберігання та продаж наркотиків, організацію та утримання місць для їх вживання, а також незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання або зберігання з метою збуту отруйних або сильнодіючих речовин.

Наразі слідчі дії тривають. Міру покарання чоловікові визначить суд.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне