У Хмельницькому поліцейські затримали 35-річного чоловіка, який підозрюється у замаху на вбивство двох місцевих жителів

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляють у ГУ НП у Хмельницькій області, уродженець Ужгорода, який останнім часом проживав у Хмельницькому, ввечері 2 вересня під час з’ясування стосунків з двома 37-річними хмельничанами наніс обом численні удари ножем, «відправивши» чоловіків до реанімації. Затримали зловмисника наступного ранку. Як виявилось, він ще й перебував у розшуку поліцією Львівщини за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.Усі фігуранти події проживають по сусідству на вулиці Шестакова в обласному центрі. Конфлікт зав’язався близько 21.30, коли потерпілі, повертаючись додому, вступили в суперечку зі співмешканкою підозрюваного. Спочатку всі розійшлися мирно, але згодом, коли зловмисник знову побачив чоловіків на вулиці, вирішив їх провчити. Та словесних аргументів для нього виявилось замало — чоловік схопив ножа наніс обом численні удари в різні частини тіла.
Незважаючи на важкі травми, потерпілі таки змогли дістатися додому, де рідні вже викликали їм медичну допомогу. В обох чоловіків діагностували численні порізи та пошкодження внутрішніх органів. Їх госпіталізували в реанімацію та прооперували.
У спілкуванні з правоохоронцями зловмисник заперечував свою причетність до вчинення злочину, але поліцейські з’ясували, що після скоєного він намагався змити всі сліди крові на собі. Та й самі потерпілі вказували на нього.
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.1 ч. 2 ст. 115 через ст. 15 (Замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення. Найближчим часом буде обиратися міра запобіжного заходу.
Крім того, під час перевірки особи затриманого поліцейські з’ясували, що він перебував у державному розшуку поліцією Львівської області за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне