У Хмельницькому затримати злодія допомагали громадяни

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Як повідомляють у прес-службі обласної поліції, 14 липня в обласному центрі патрульні затримали 35-річного жителя села Лозове Деражнянського району, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, пограбував 30-річну хмельничанку.

Подія сталася близько 17.00 години. Потерпіла йшла по вулиці Кам’янецькій в районі військового кладовища, коли до неї підбіг незнайомець і вирвав із рук сумочку, в якій було близько 400 гривень і особисті речі.

Жінка намагалась самотужки наздогнати зловмисника, потім їй на допомогу прийшов незнайомий водій, і вони вже на автомобілі почали переслідувати нападника. Паралельно потерпіла зателефонувала на лінію «102» і розповіла, в якому напрямку рухається її кривдник.

Завдяки такій злагодженій взаємодії, патрульні за лічені хвилини затримали грабіжника на вулиці Геологів. У нього вилучили всі викрадені речі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Тепер чоловікові доведеться відповідати за скоєне згідно ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне