У Хмельницькому зупинили водія із ознаками сп’яніння

Фото: Патрульна поліція Хмельницької області

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, на перехресті вулиць Свободи та Пилипчука, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Volkswagen Transporter, у якого не працював габаритний ліхтар, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Хмельницької області.
Інспектори зупинили даний транспортний засіб та під час спілкування з водієм помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік мав порушення координації, зіниці очей не реагували на світло, кінчики пальців тремтіли. Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння на місці зупинки та в обласному наркодиспансері чоловік відмовився. Патрульні склали на порушника адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП(керування транспортними засобами у стані наркотичного сп’яніння).
Також, враховуючи поведінку чоловіка, яка зовсім не відповідала обстановці, поліціянти вирішили провести громадянину поверхневу перевірку, в ході якого у 28-річного місцевого мешканця виявили декілька поліетиленових пакетиків із білою порошкоподібною речовиною невідомого походження.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі займатиметься даною справою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне