У кращих традиціях американських копів: патрульні Хмельницького наздоганяли п’яного водія (ВІДЕО)

Фото: 5.ua

Про інцедент повідомила прес-служба Національної полції у Хмельницькій області, водій автомобіля “Ford Scorpio”, рухаючись по другорядній дорозі, на перехресті ледь не протаранив патрульний автомобіль, який їхав по головній. Більше того, після створення аварійної ситуації водій на вимогу поліцейських не зупинився і їм довелось його переслідувати.

Після зупинки транспортного засобу під час спілкування з водієм патрульні помітили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник погодився пройти алкотест — «Драгер» показав 1,64 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на порушника 3 адміністративні протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) та ч. 4 ст. 122 (Створення аварійної обстановки), а також виписали постанову за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, оскільки чоловік не мав при собі діючого полісу обов’язкового страхування.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне