У Нетішині рятувальники презентували професію рятувальника (ФОТО)

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

За інформацією прес-служби ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, на передодні професійного свята до нетішинських рятувальників  завітали представники місцевих засобів масової інформації, аби ознайомитись із тонкощами професії вогнеборців.

Надзвичайники здійснили збір та виїзд по тривозі, відпрацювали вправи на смузі психологічного та емоційного навантаження, де загасили пожежу за допомогою пінного генератора.

Наступним етапом була навчальна вежа. Рятувальники показали прийоми саморятування з вікна 4 поверху та способи зав’язування рятувальної петлі на потерпілому.  Після чого ДСНСівці разом з журналістами направилися до бази газодимозахисної служби, де «врятували» потерпілого з задимленого приміщення.

Найбільш вражаючим був виїзд і розгортання колінчатого підйомника «Челла», що може здійснювати доставку пожежно-технічного оснащення та засобів пожежогасіння на покрівлю машинних залів енергоблоків Хмельницької атомної електростанції.

Завершальним етапом було інтерв’ю начальника 3-го державного пожежно-рятувального загону. Керівник розповів про будні підлеглих і наявне матеріально-технічне оснащення загону. Представники місцевих засобів масової інформації були враженні побаченим і подякували за проведену екскурсію. Запевнили, що відзнятий матеріал буде інформативним для жителів міста Нетішин.

Рятувальники

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне