У Новоушицкому районі затримали винуватця смертельного ДТП

Фото: ГУ НП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 травня, близько 22.21 години поблизу села Івашківці Новоушицького району. Після наїзду на пішохода водій втік з місця події, але був швидко затриманий працівниками місцевого відділку поліції, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Встановлено, що 27-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі «ВАЗ 2106», не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на 41-річного жителя села Шелестяни, який рухався в попутному напрямку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід помер на місці події. Водій, не надавши потерпілому жодної допомоги, зник з місця ДТП, проте працівники Новоушицького відділення поліції оперативно вирахували його і затримали. Автомобіль з ушкодженнями, характерними для ДТП, помістили на штрафмайданчик.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне