У Полонному побудують завод з виробництва керамічної плитки

Фото: evestroy.com

Компанія Golden Tile планує побудувати новий завод в м Полонне Хмельницької області на базі Майдан-Вильського  кар’єру. Це буде міні-завод потужністю 5-6 млн кв. м в рік на базі колишнього Полонського фарфорового заводу з його повною реконструкцією, аж до фундаменту, з заміною інженерії, комунікацій і доріг. За попередніми планами, новий завод буде виробляти обмежену лінійку керамогранитної продукції на власній сировині. Продукція буде сфокусована на європейські формати і дизайни.

Керамічна група Golden Tile планує в червні запустити дві додаткові виробничі лінії на Харківському плитковому заводі, що збільшують його виробничу потужність на 40%, а також протягом 2-2,5 років побудувати новий завод в Хмельницькій області.

«Ми запускаємо дві лінії виробничою потужністю 6 млн кв. м в рік – як окремий цех на території Харківського плиткового заводу. Це збільшить виробництво заводу на 40%: зараз у нас виробничі потужності порядку 18 млн кв. м, а будуть складати близько 24-25 млн кв. м », – повідомив заступник голови правління Golden Tile Олег Лисокінь.
Довідка. Керамічна група Golden Tile є вертикально інтегрованою групою компаній, що забезпечують повний цикл виробництва і дистрибуції керамічної плитки. Згідно з даними на офіційному сайті групи, в її структуру входять ПрАТ «Харківський плитковий завод» (Харків), ТОВ «Майдан-Вильский кар’єр», ТОВ «Майдан-Вильский комбінат вогнетривів» (обидва – Хмельницька обл.), ВО «Шахтострой» ( Донецька обл.) і ТОВ «Голден Тайл» (Київ, офіційний дистриб’ютор Харківського плиткового заводу).

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне