У Шепетівці та Хмельницькому відкрили кримінальні провадження за жорстоке поводження з тваринами

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники поліції Хмельниччини спільно з представниками комунальних підприємств провели спільну нараду з питань виявлення фактів порушення законодавства України, що стосується неналежного поводження з тваринами. У нараді взяло участь керівництво Управління превентивної діяльності ГУНП, керівники відділів превентивної діяльності територіальних підрозділів поліції та представники комунальних підприємств.

— З початку року на території області було задокументовано 155 правопорушень за ст. 154 (Порушення правил тримання собак і котів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також є 4 кримінальні провадження за ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України, з яких 3 у Хмельницькому та 1 — в Шепетівці, — повідомив Вадим Бирко, заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області.

Учасники наради обговорили питання налагодження постійного обміну інформацією стосовно виявлення фактів порушення законодавства України, що стосується поводження з тваринами, проведення спільних рейдів щодо виявлення таких правопорушень тощо.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне