У Славуті закрили підпільну АЗС

Фото: radiotrek.rv.ua

Як повідомляє прес-служба Славутської міської ради, автозаправну станцію, яка незаконно працювала з лютого цього року на вул. Приміська, нарешті демонтовано. Аби це сталося, затрачено чимало зусиль міської влади, муніципальної інспекції, фіскальної служби, поліції.

Так, неодноразово за фактом незаконного продажу пального були складені протоколи адміністративної відповідальності за статтями 161, 164 Кодексу України про адмінправопорушення, які передані до суду.

Крім того, аби зупинити діяльність заправки міським головою були направлені листи до вищих правоохоронних органів та служб з вимогою невідкладного втручання у ситуацію, що склалася, та припинення діяльності незаконної АЗС.

Прикро, що функціонування подібних заправок – це не поодинокий випадок. Вони розкидані по всій Україні. Виявляється, працювати і не сплачувати податки, не реєструвати найманих працівників для окремих впливових підприємливих осіб у нашій державі є нормою. З цього приводу міський голова Василь Сидор підняв питання на зустрічі із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. На що отримав відповідь – міська влада повинна своїми силами вирішувати такі питаннями, задіюючи муніципальну поліцію. Так, своїми силами і вирішили питання у Славуті.

Навернути власників таких заправок на законний шлях діяльності виявилося не простою справою. Проте спільними зусиллями Славута змогла дати відсіч цьому. І сам власник зрозумів, що на території міста така незаконна діяльність ніколи не буде дозволена.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне