У Славуті зарибили річку Утку

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

В п’ятницю, 28 вересня, втілено у життя перший етап ще одного проекту Бюджету участі – «Придбання малька риб для подальшої очистки від водоростей та намулу, покращення екологічного стану і кисневого балансу річки Утка», автор якого Руслан Козловський.

Для того, щоб на власні очі подивитися, як реалізовується проект на практиці, а саме запуск у воду 400 кг коропа, на березі р. Утка зібралося чимало любителів рибалки та пересічних славутчан.

slavuta-mvk.gov.ua

Загалом проект передбачає зариблення річки Утка 400-ма кілограмами коропа та 400-ма кг білого амура та 200 кг товстолоба.

Як запевняє автор проекту, це дозволить значно покращити екологічний стан та кисневий баланс водойми, призведе до збільшення рибних запасів річки та гармонійної взаємодії суспільства і природи. Автор проекту не зупиняється на досягнутому і пропонує продовжити роботу по очистці водойми річки Утка від водоростей і намулу.

slavuta-mvk.gov.ua

На цьогорічний конкурс проектів ГБ він знову подав проект по зарибленню річки Утка мальком коропа, товстолоба, та білого амура.

Короткий опис проекту: водойми річки зариблюється мальком риби білий амур, короп, товстолоб. Білий амур чистить водойму від водоростей, короп переробляє намул, товстолоб фільтрує воду.

Прес-служба Славутського МВК

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне