У Старій Ушиці рятувальники тренувалися гасити пожежу у торговому комплексі

Фото: ДСНС

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, 31 липня  у смт Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району на території торгового комплексу вогнеборці відпрацювали дії на випадок виникнення пожежі.

За легендою навчань, на першому поверсі торгового приміщення через коротке замикання електричної мережі виникла пожежа. Персонал торгового комплексу провів евакуацію відвідувачів та викликав рятувальників, паралельно приступивши до ліквідації пожежі первинними засобами пожежогасіння.

За лічені хвилини прибули вогнеборці. Під час розвідки надзвичайники виявили умовного потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали медичним працівникам. Оперативно в складі ланок газодимозахисної служби умовну пожежу приборкали.

Під час навчань працівники пожежно-рятувальної служби тренували навички з ліквідації пожеж на об`єкті із масовим перебуванням людей, вдосконалювали вміння щодо формування та розгортання сил і засобів, відпрацьовували взаємодію рятувальних підрозділів з іншими оперативними службами міста.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне