У Судилкові 22-річного юнака знайшли повішеним

Фото: shepetivka.com.ua

Сайт міста Шепетівка повідомляє, що 22-річ­но­го меш­канця се­ла Су­дил­ко­ва, що на Ше­пе­тів­щи­ні, шу­ка­ли ві­ду­чо­ра, 22 сер­пня. Рід­ні, дру­зі та знайомі роз­шу­ку­ва­ли Євгена Пипича са­мо­туж­ки, та­кож роз­місти­ли ого­ло­шен­ня в со­ці­аль­них ме­ре­жах.

Про­па­ла лю­ди­на, зран­ку пі­шов на ро­бо­ту і не прий­шов… Хто ба­чив — від­пи­шіть… Рід­ні ду­же силь­но пе­ре­жи­ва­ють!!!

Таке оголошення розмістив друг загиблого у нашій групі у фейбуці.

Один із дру­зів хлоп­ця роз­по­вів, що той у се­ре­ду зран­ку по­їхав ве­ло­си­пе­дом на ро­бо­ту, од­нак до міс­ця приз­на­чен­ня так і не при­був. Чо­ло­вік заз­на­чає, що ос­танній був ді­абе­ти­ком, але ін­су­лін із до­му не брав. Від­так, рід­ні схи­ля­ли­ся до дум­ки, що хлоп­це­ві мог­ло ста­ти зле по до­ро­зі.

Од­нак, вже сьогод­ні, 23 сер­пня хлоп­ця знай­шли по­ві­ше­ним у міс­це­во­му сад­ку. Зі слів од­ноклас­ни­ка по­мер­ло­го, його ви­яви­ла зран­ку міс­це­ва жи­тель­ка, яка при­ве­ла ху­до­бу на ви­пас.

У по­лі­ції факт смер­ті хлоп­ця під­твер­ди­ли. Ка­жуть, що він за­ли­шив за­пис­ку. По­пе­ред­ня вер­сія — су­їцид. Та­кож пра­во­охо­рон­цям вда­ло­ся з’ясу­ва­ти, що 21 сер­пня по­мер­лий ці­ка­вив­ся в Ін­терне­ті спо­со­ба­ми су­їци­ду.

— На­ра­зі ті­ло нап­ра­ви­ли на су­до­во-ме­дич­ну ек­спер­ти­зу, — заз­на­чи­ли по­ліс­ме­ни.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне