У Віньковецькому районі дільничний затримав чоловіка, який обікрав дівчину на зупинці

Фото: ГУ НП

На автовокзалі в селищі Віньківці 19-річна дівчина очікувала на автобус до Хмельницького. Під час очікування вона задрімала. А в цей час зловмисник непомітно викрав її рюкзак. Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницбькій області, у сумці було більше 3 тисяч гривень, косметика, Power Bank та інші особисті речі. Виявивши крадіжку, потерпіла одразу звернулась до поліції. Як тільки дівчина виявила крадіжку, то одразу викликала поліцію.

Дільничний Андрій Блащук згадав, що у час скоєння злочину бачив у тому районі місцевого безробітного, який постійно потрапляє в поле зору правоохоронців. Чоловік чекав на автобус і в руках тримав різноманітні покупки, неспіввідносні з його матеріальними статками.
Лейтенант поліції з’ясував, що чоловік вирушив у напрямку міста Бар Вінницької області, де мешкає його сестра. Наздогнав правоохоронець 24-річного зловмисника за 9 кілометрів від райцентру в селі Дашківці. Під час поверхневого огляду Андрій виявив у чоловіка практично всю викрадену суму грошей.
Коли повернулись у Віньківці, крадій показав, куди викинув сумку. Всі речі були на місці.
Тепер молодику доведеться відповідати за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом, виправними роботами чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне