У Віньковецькому районі запрацювала нова пожежна станція

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

13 червня у селі Осламів Віньковецького району на Хмельниччині відбулося урочисте відкриття нової місцевої пожежної команди.

Новий підрозділ обслуговуватиме одразу 8 навколишніх сіл. Це дозволить скоротити час прибуття допомоги вдвічі. Відтак громада, а це понад 6 тисяч людей, почуватиметься безпечніше, адже забезпечення людей надійним захистом та створення безпечних умов проживання – це перший крок задля відродження українського села.

Слід зазначити, що амбіційний проект співробітництва 4-х сільських рад у сфері пожежної безпеки було реалізовано за підтримки держави.  Так, місцевому бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій було виділено 594,3 тис. грн. державної субвенції. Завдяки цим коштам було придбано пожежний автомобіль із обладнанням та проведено реконструкцію приміщень.

Для забезпечення роботи підрозділу у короткий термін було проведено внутрішнє оздоблення приміщень депо, благоустрій території та придбано усе необхідне:  пожежно-рятувальне оснащення та захисний одяг.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне