У Волочиську викрили незаконний гральний бізнес

Фото: ГУ НП

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, гральний заклад функціонував у Волочиську під виглядом дозволеної національної лотереї. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 11 одиниць комп’ютерної техніки з інтегрованим програмним забезпеченням для гри на гроші та «чорнові» записи адміністраторів.

Незважаючи на те, що організатори незаконного грального бізнесу використовують методи маскування та конспірації для ведення своєї протиправної діяльності, співробітниками управління захисту економіки в Хмельницькій області було викрито протиправну діяльність підпільного закладу. Так, спільно зі слідчими Волочиського відділення поліції припинено функціонування грального залу на території районного центру.

Правоохоронці виявили та вилучили обладнання, яке використовувалось для проведення азартних ігор, а саме 11 одиниць комп’ютерної техніки з інтегрованим програмним забезпеченням для гри на гроші та «чорнові» записи адміністраторів.

Правоохоронці під час виявлення комп”ютерної техніки

На даний час проводяться першочергові невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи по встановленню осіб, причетних до вчинення вказаного злочину. Вилучену техніку направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне