Учасники ЗНО отримали свої результати

Фото: prostonews.com.ua

Сьогодні, 21 червня, абітурієнтам розіслали результати з останніх предметів тестування. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання на цьому завершується.

Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти, до якого належить Хмельницька область, оприлюднив кількість осіб, які отримали 200 балів з одного навчального предмета.

За даними центру, найвищий бал у тестуванні з математики отримав абітурієнт з Нетішина. 200 балів з хімії отримали чотири учасники ЗНО – три з Хмельницького та один з Шепетівки. Також максимальний бал з англійської мови отримав абітурієнт з обласного центру. Загалом, на Хмельниччині шість абітурієнтів отримали 200 балів з одного навчального предмета.

«Результати з’явилися лише декілька годин назад. Сьогодні їх розіслали лише учасникам тестування. Загальоосвітні заклади цієї інформації ще не мають. Хто і з яких шкіл отримав найвищий бал у ЗНО 2018 року будуть відомі лише завтра», – прокоментувала методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне