В Ізяславі засудили крадія документів

Фото: ugolovka.com

Хлопець проведе за гратами 5 років і 6 місяців ув’язнення, повідомляє прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області.

13 вересня 2016 року молодий чоловік заліз до автіки, що була припаркована обабіч дороги, і викрав з нього мобільний телефон та посвідчення водія. А через день вже обікрав свого квартироздавача, забравши з квартири, яку винаймав, сумку з документами й платіжними картками. І, як з’ясувалося, чужий паспорт він використовував для знімання квартири.

«Не зважаючи на відмову обвинуваченого від дачі показань під час судового розгляду кримінального провадження, яку суд розцінює як спосіб захисту, його винуватість у скоєному підтверджується сукупністю доказів, наданих стороною обвинувачення», – ідеться у вироку, який ще не набрав законної сили і може бути оскаржений до адміністративного суду області.

Ізяславский районний суд визнав винним 23-річного обвинуваченого у таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно ( ч. 2 ст. 185 КК України), викраденні офіційного документа, вчиненому з корисливих мотивів ( ч. 1 ст. 357 1 КК України) та у незаконному заволодінні паспортом та іншими важливими особистими документами (ч. 3 ст. 357 КК України). За інкриміновані злочини, а також частково приєднавши невідбуте покарання за попереднім вироком Славутського міськрайонного суду, Феміда засудила його до 5 років і 6 місяців ув’язнення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне