В Новоушицькому і Полонському районах ліквідовано пожежі

В Новоушицькому і Полонському районах ліквідовано пожежі
Фото: newskm.net

08 листопада о 19:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди в селі Глибочок Новоушицького району.
На місце події оперативно прибули рятувальники 16 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Капустяни. Завдяки оперативним діям вогнеборців не допущено поширення вогню на житловий будинок. Пожежу локалізовано о 19:12 та ліквідовано о 19:15. До ліквідації пожежі залучалося 4 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Під час пожежі постраждалих не було.

08 листопада о 03:45 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення від мешканки с. Білецьке Полонського району про пожежу житлового будинку. Негайно до місця виклику було направлено відділення рятувальників 17ДПРЧ міста Полонне та МПК с. Кустівці. Під час гасіння пожежі вдалось запобігти поширенню вогню на поруч розташовану господарчу будівлю. Пожежу площею 96 кв.м локалізували о 04:20 та ліквідували о 04:30. Причина пожежі — встановлюється.

Повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне