В обласному центрі горів житловий будинок

IMG_9476
Фото: km.dsns.gov

28 листопада о 23:00 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Кам’янецькій в обласному центрі.

IMG_9447

km.dsns.gov

До місця події прибули вогнеборці 1 Державного пожежно-рятувального загону. Як з’ясувалось, загоряння виникло на другому поверсі в одній із квартир житлового будинку.

IMG_9472

km.dsns.gov

Завдяки оперативним і професійним діям вогнеборців пожежу площею 20 кв.м вдалося локалізувати о 23:11 та ліквідувати о 23:16, не допустивши подальшого поширення вогню житловими квартирами будинку.

IMG_9451

km.dsns.gov

Травмованих та загиблих на пожежі не було. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, 26 листопада в Кам’янець-Подільському зайнялася  господарча споруда. На місце події негайно прибуло чергове відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент вогнем було охоплено 18 кв.м будівлі. Завдяки злагодженим діям, вогнеборцям вдалося швидко впоратись із загорянням та запобігти поширенню вогню на всю площу будівлі. Пожежу було локалізовано о 19:14 та ліквідовано о 19:17. Ймовірною причиною загоряння було порушення правил монтажу нагрівальної печі та димаря. Нещасних випадків на пожежі не було.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне