Відбулось засідання антирейдерського штабу на допомогу аграріям

Фото: Facebook

Вчора, 10 жовтня, під керівництвом першого заступника голови адміністрації Володимира Кальніченка та за участі начальника Головного територіального управління юстиції Віктора Худняка відбулося чергове засідання обласної робочої групи з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств (Антирейдерського штабу) – повідомили на своїй сторінці Facebook Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області В ході засідання робочої групи розглянуто звернення Гнідко Миколи Васильовича, співвласника приватного підприємства “Вигода”(с. Бронівка Волочиського району), щодо рейдерського захоплення майна підприємства та незаконної зміни керівника.
Своїм рішенням штаб зафіксував реальність ситуації щодо загрози рейдерського захоплення підприємства. Поліція доповіла про відкриття відповідної кримінальної справи та розглядається можливість накладення арешту на посіви та збіжжя з метою забезпечення їх незаконного привласнення.
Також сторонам конфлікту рекомендовано утриматись від збору урожаю або його збереження без реалізації до моменту вирішення справи щодо законності зміни керівництва в суді або в органах Мін’юсту.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне