Впродовж минулого тижня підрозділи ДСНС України врятували 45 осіб та ліквідували 3 тис. 8 пожеж

4 листопада о 14:29 виникла пожежа приватного житлового будинку на вул. Заводській в обласному центрі. За викликом прибули рятувальники 1 та 2 Державних пожежно-рятувальних частин. На той момент вогнем було охоплено стіни, вікна, двері, стелю й підлогу будинку. Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців, пожежу вдалося локалізувати о 14:38 та ліквідувати — о 14:41, тим самим врятувавши будівлю від повного знищення полум’ям. Ймовірно, причиною пожежі стала необережність під час куріння. Під час пожежі ніхто не постраждав
Фото: ДСНС

Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, впродовж минулого тижня (з 20.08 по 26.08) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.
Від початку тижня зареєстровано 3 тис. 435 надзвичайних подій, на які забезпечено реагування підрозділів ДСНС з виїздом до місця їх виникнення. В результаті вжитих заходів врятовано 45 осіб.
Ліквідовано 3 тис. 8 пожеж, врятовано на пожежах 22 особи та не допущено знищення вогнем 679 будівель і 64 од. техніки. На пожежах загинула 21 особа, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 6 млн. 927 тис. грн.
Впродовж тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 194 виїзди, у ході яких виявлено, вилучено та знищено 1 тис. 7 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.
Протягом тижня на водних об’єктах загинуло 44 особи.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне