Впродовж вихідних на Хмельниччині під колеса автомобілів потрапило троє людей

Впродовж вихідних на Хмельниччині під колеса автомобілів потрапило троє людей
Фото: Національна поліція

За повідомленням прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області, ДТП сталися 10 листопада в Нетішині, Хмельницькому та Новій Ушиці.

Так, близько 7-ї ранку в місті Нетішин по вулиці Будівельників 44-річний чоловік на автомобілі «ВАЗ 2106» скоїв наїзд на 29-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку і політравми. Стан здоров’я — важкий.

Близько 13.16 години по вулиці Шашкевича в місті Хмельницькому автомобіль «Мазда» скоїв наїзд на 43-річного пішохода. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівої стопи. Його госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. Після наїзду на пішохода водій зник з місця події та на вулиці Старицького скоїв ще одну ДТП — зіткнувся з іншим транспортним засобом. На щастя, цього разу без потерпілих. Після зіткнення зловмисник залишив свою «Мазду» на місці ДТП, а сам втік. Наразі його розшукують правоохоронці.

Близько 17.15 години в смт Нова Ушиця по вулиці Кольчака неподалік АЗС 68-річний водій на автомобілі «Шевроле Лачетті» допустив наїзд на 79-річного пішохода, який перетинав дорогу в невстановленому місці. У результаті ДТП він отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою та набряку головного мозку. Пенсіонера госпіталізували в реанімаційне відділення Новоушицької центральної районної лікарні. Стан здоров’я — важкий.

По усіх трьох фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини дорожньо-транспортних пригод.

Принагідно правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути пильними і зважати на коротку тривалість світлового дня, непрості погодні умови, тумани тощо, і дбати про свою безпеку та безпеку оточуючих.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне