Впродовж вихідних на Хмельниччині у результаті ДТП одна людина загинула і одна травмувалася

Впродовж вихідних на Хмельниччині у результаті ДТП одна людина загинула і одна травмувалася
Фото: hm.npu.gov.ua

Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися протягом вихідних в Хмельницькому районі неподалік села Давидківці.

Так, 24 листопада близько 19.30 години на автодорозі М-12 сполученням «Хмельницький — Вінниця» неподалік готельно-ресторанного комплексу «Лелека» 28-річний житель Хмельницького на автомобілі «Toyota Camry», рухаючись в напрямку м. Вінниця, скоїв наїзд на 68-річного пішохода, жителя с. Давидківці, який в цей час перетинав дорогу.

У результаті ДТП пенсіонер від отриманих травм помер на місці події. Працівники поліції по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.

А 25 листопада на цій же дорозі поблизу с. Давидківці 39-річний житель Летичівського району на «Ладі» не дотримався дистанції і допустив зіткнення з напівпричепом вантажівки «DAF» під керуванням 62-річного жителя Вінницької області.

У результаті ДТП 29-річна пасажирка «Лади» була госпіталізована до Хмельницької обласної клінічної лікарні з переломом правої руки та підозрою на перелом ребер. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 25.11.2018 року в Хмельницькому по вул. Свободи, біля будинку 14, водій автомобіля OPEL Vectra здійснив наїзд на припаркований автомобіль Renault Mascott.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне