Високопоставленому правоохоронцю, який в Шепетівці здійснив смертельне ДТП повідомлено про підозру

Високопоставленому правоохоронцю, який в Шепетівці здійнив смертельне ДТП повідомлено про підозру
Фото: shepetivka.com.ua

Правоохоронцями повідомлено про підозру водію, який у місті Шепетівка вчинив дорожньо-транспортну пригоду із смертельними наслідками. – повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Нагадуємо, 14 жовтня виконуючий обов’язки начальника Шепетівського міскрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Ігор Ковальчук здійснив наїзд на жінку, яка згодом померла у лікарні.

За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням ГУ НП в Хмельницькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні. Справа за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 14 жовтня цього року у м. Шепетівка.
Встановлено, що водій автомобіля марки «Ford Fiesta», керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на двох  жінок, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна з пішоходів отримала тілесні ушкодження, ступінь яких наразі встановлюється, інша жінка – травми не сумісні з життям.
На підставі наявних доказів водію автомобіля повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).
Стороною обвинувачення до суду спрямовано клопотання про обрання підозрюваній особі запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне