З жителів області зібрали понад 100 мільйонів гривень на потреби армії

Фото: realno.te.ua

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби у Хмельницькій області.
«Дуже важливо, що нарахування та отримання легальної заробітної плати та інших доходів, що підлягають оподаткуванню, – це реальна щомісячна фінансова підтримка національного війська. Адже закон передбачає, що з доходів фізичних осіб обов’язково справляється військовий збір. Загалом позитивно позначається на цьому процесі і розширення кола суб’єктів господарювання, які створили нові робочі місця і відповідно збільшили відрахування до бюджету. Як і раніше, разом з усіма подолянами ми працюємо під гаслом: «Якщо хоче отримати мир – сплачуй військовий збір!», – повідомила заступник начальника Головного управління ДФС у Хмельницькій області Тетяна Процюк.
Як повідомляють податківці  до держбюджету у вигляді військового збору на початок травня поточного року склав 107,6 мільйона гривень, що на 22,5 мільйона, або на 21 відсоток більше від минулорічних надходжень у цей же період.
Нагадаємо, військовий збір зараховується до державного бюджету. Його платниками є юридичні та фізичні особи, які отримують доходи, та податкові агенти. За ставкою податку 1,5 відсотка оподатковуються нараховані доходи на користь платника протягом звітного податкового періоду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне