За системний збут наркотиків – строк: в Летичеві 52-річна жінка збувала наркотики

Шкільне приміщення вартістю 1,4 млн грн використовуватиметься за цільовим призначенням
Фото: Прокуратура
Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, правоохоронцями Хмельниччини продовжується системна робота з виявлення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.
Так, за процесуального керівництва Летичівського відділу Хмельницької місцевої прокуратури, слідчими Летичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області викрито 52-річну мешканку смт Летичів, яка організувала системний збут особливо небезпечних наркотиків, а також утримувала місце для їх незаконного вживання.
Зловмисниця збувала місцевим жителям наркотичний засіб – метадон та особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований.
Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем її проживання працівниками поліції виявлено опій ацетильований у великому розмірі, який обвинувачена незаконно зберігала з метою збуту.
Окрім того, заохочуючи наркозалежних осіб, для незаконного вживання наркотичних засобів зловмисниця систематично надавала їм приміщення належного їй будинку.
Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Терлецький, за результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.307, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів; незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинений повторно; незаконне зберігання з метою збуту, особливо небезпечних наркотичних засобів, у великих розмірах, вчинене повторно; організація, утримання та надання місця для незаконного вживання наркотичних засобів, з корисливих мотивів) направлено для розгляду до суду.
Довідково: найвища міра покарання за статтями обвинувачення передбачена ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне