За три дні Хмельницький рибоохоронний патруль затримав 60 кг водних біоресурсів

головна11
Фото: Хмельницький рибоохоронний патруль

У період з 11 по 13 грудня інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля виявили 11 порушень рибоохоронного законодавства.

Інспекторами вилучено 60,5 кг водних біоресурсів, з яких 3 кг раків.

Так, 11 грудня на р. Вовчок, поблизу с. Михайлівка, що в Ярмолинецькому районі рибоохоронці виявили двох місцевих мешканців із забороненими знаряддями лову. На порушників склали два адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 85 КУпАП – порушення правил рибальства.

222

Хмельницький рибоохоронний патруль

Того ж дня на ринках м. Хмельницький під час здійснення рибоохоронних заходів інспектори виявили двох продавців, які намагались реалізувати 10 і 16 кг риби відповідно без належних документів. На порушників склали адміністративні матеріали за ст. 88-1 КУпАП (порушення порядку збуту об’єктів тваринного світу).

11 грудня на водоймі в м. Нетішин виявлено місцевого жителя із забороненими знаряддями лову. На порушника склали протокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП – повідомляє прес-служба Хмельницького рибоохоронного патруля.

333

Хмельницький рибоохоронний патруль

Під час здійснення рибоохоронних заходів на ринках м.Кам’янець-Подільський 12 грудня інспекторами виявлено чоловіка, який намагався реалізувати 2,5 кг судака без належних документів. На порушника складено адміністративні матеріали за ст. 88-1 КУпАП.

13 грудня на ринку в смт Нова Ушиця виявлено громадян, які намагались реалізувати рибу без відповідних документів. Так, один порушник намагався продати 10 кг судака, а інший – 10 кг карася. Складено адміністративні матеріали за ст. 88-1 КУпАП.

444

Хмельницький рибоохоронний патруль

Ще одного порушника виявлено на ринку в смт Теофіполь.

Чоловік намагався реалізувати 5 кг коропа, 12 кг карася, 8 кг щуки. На порушника також складено адміністративні матеріали за ст. 88-1 КУпАП.

У цей ж день на «гарячу лінію» Управління надійшло повідомлення, що у м. Старокостянтинів на ринку реалізовують раків без належних документів. Прибувши на ринок в м. Старокостянтинів, інспектори виявили, що один з продавців намагається збути 3 кг раків. На порушника склали протокол за ст. 88-1 КУпАП.

Загалом, за цей період виявлено 4 безгосподарські сітки та 4 «екрани».

Усі матеріали справ будуть направлені до судів. Вилучені заборонені знаряддя лову будуть знищенні у відповідності до чинного законодавства.

У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону всеукраїнської безкоштовної «гарячої лінії»: 0 (800) 50-52-50 або на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: (0382) 79-20-88.

Нагадаємо, у водойми Хмельниччини вселено понад 13 тонн риби. З початку 2018 року до водойм області було випущено 278 193 екз. риби. Як інформує Хмельницький рибоохоронний патруль, загальна вага вселеного рибопосадкового матеріалу склала 13 140 кг.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне