Звання найкращої сім’ї України вибороло подружжя слідчих з Хмельницького

Вчора, 25 листопада, вся свідома громадськість відзначала Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Відтак, саме в цей день у Хмельницькому пройшов масштабний міжрегіональний фестиваль «Podillya Family Fest».

Ми започаткували цей конкурс для того, щоб показати молоді, наскільки цікаво створювати сім’ї, жити вдвох, разом робити кар’єру, народжувати чудових діток, — говорить Майя Онищук, організатор «Podillya Family Fest».

У конкурсі взяли участь 8 пар, які представляли різні куточки України. У першому конкурсі пари презентували себе, у другому відповідали на каверзні запитання ведучого, а в третьому — демонстрували свої таланти.

Поряд із цивільними парами у конкурсі змагалися і подружжя в погонах. Зокрема, поліцію Хмельниччини представляла сім’я Юрія та Віти Дмитрук. Це подружжя справжніх Пінкертонів. Обоє працюють слідчими в  управлінні ГУНП в Хмельницькій області. Познайомились Юрій та Віта у 2009 році під час навчання у Харкові. Після повернення у Хмельницький побралися. Разом виховують 4-річного синочка Тимофія. Також подружжя активно займається спортом, адже Віта — майстер спорту з тхеквондо, а Юрій — кандидат в майстри з кікбоксингу.

Ми вирішили взяти участь у конкурсі, бо нам сподобалась його ідея — показати наші сімейні цінності, те, що сім’я — це найголовніше, — каже Віта Дмитрук.

Своїми талантами і харизмою подружжя слідчих підкорило не тільки вибагливу публіку, а й суворе журі, яке віддало сім’ї Дмитруків найвищу відзнаку — гран-прі конкурсу і звання «Сім’я року-2018».

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне