Новини за 08.07.2021

Депутати Хмельницької районної ради проти львівського сміття

Зокрема депутати підготували звернення до Старокостянтинівського міського голови. Обранців хвилює питання завезення львівського сміття на територію Старокостянтинівської об’єднаної територіальної громади.

Летичів: поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 34-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 лютого, близько 18.10 години по вулиці Івана Франка в райцентрі Летичів.

Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у побитті до смерті рідного брата

Наразі 42-річному зловмиснику вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі.

Хмельницький рибоохоронний патруль зупинив незаконну торгівлю рибою

Шостого грудня під час здійснення рибоохоронних рейдів задокументовано 5 випадків продажу водних біоресурсів без документів на ринках області.

Легкоатлети з Хмельниччини забезпечили успіх українцям на чемпіонаті ABAF з кросу

9 листопада в Беране (Чорногорія) відбувся чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) з кросу за участю спортсменів трьох вікових груп з Кіпру, України, Румунії, Азербайджану, Ізраїлю, Туреччини, Сербії, Греції, Косово, Чорногорії, Хорватії, Словенії, Вірменії, Македонії, Албанії, Молдови та Грузії.

У Віньківцях суд виніс вирок юнаку, що сам зізнався у злочині

Віньковецький районний суд визнав 19-річного жителя Летичівського району винним у вчиненні крадіжки (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та оштрафував його на 850 гривень.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП зі смертельними наслідками у Летичеві

ДТП сталася 25 серпня близько 15-ї години на перехресті вулиць Кармелюка та Енергетиків у смт. Летичів.

На Хмельниччині поліція відкрила провадження за фактом зґвалтування двох малолітніх хлопчиків

Слідчі Летичівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини зґвалтування двох 11-річних хлопців, до якого, за попередньою інформацією, причетні двоє 14-річних підлітків.

Патрульні виявили у 21-річної громадянки речовини, що ймовірно заборонені в обігу

Сьогодні, близько 8-ї годину ранку на вулиці Трудовій, за порушення Правил дорожнього руху, патрульні зупинили транспортний засіб Renault, під керування 30-річного жителя Летичівського району.

На Хмельниччині поліцейські завдяки камерам спостереження впродовж години розшукали і затримали грабіжника

Події мали місце у селищі Летичів 25 липня близько 11.50 години. 28-річний молодик відкрито викрав сумку з грішми, але усі його дії зафіксували камери спостереження, тож поліцейським знадобилось близько години, щоб розшукати і затримати зловмисника.

Популярне