Новини за 19.12.2019

Мешканець Летичівського району, який до смерті побив свого знайомого, за ґратами проведе 5 років

Прокурорами Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину жителя с. Ярославка Летичівського району, який наніс своєму знайомому тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

За 10 днів вилучено 93 кг водних біоресурсів, – рибоохоронний патруль Хмельниччини

У період з 1 до 10 грудня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 16 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Протягом місяця порушники завдали понад 10 тис. грн збитків, – рибоохоронний патруль Хмельниччини

У період з 1 по 30 листопада 2019 року державними інспекторами Хмельницького рибоохоронного патруля проведено 61 рибоохоронний рейд та викрито 74 порушення природоохоронного законодавства, з яких 23 – грубі.

За добу рятувальники Хмельниччини загалом ліквідували чотири пожежі

За минулу добу підрозділи області 4 рази залучалися до ліквідації пожеж.

На Хмельниччині поліція з’ясовує обставини ДТП за участю автобуса і двох легковиків

Працівники Летичівського відділу поліції з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса та двох легкових автомобілів, у якій травмувались дві людини.

За 10 днів порушники завдали майже 9 тис. грн збитків, – рибоохоронний патруль Хмельниччини

У період з 9 до 18 листопада 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 39 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Упродовж тижня вилучено 150 кг незаконно добутої риби, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період із 1 до 8 жовтня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 17 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено вісім протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП, чотири – за ч. 3 ст. 85 КУпАП та чотири – за ч. 1 ст. 88-1КУпАП. Оформлено один акт виявлення та вилучення безгосподарського майна, згідно з якими вилучено 2 од. заборонених знарядь лову.

Упродовж вересня на Хмельниччині викрито 59 порушень правил рибальства

У період із 1 до 30 вересня 2019 року державними інспекторами Хмельницького рибоохоронного патруля проведено 50 рибоохоронних рейдів та викрито 59 порушень природоохоронного законодавства, із яких 16 – грубі. Також складено 15 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства), 13 – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів), один – за ст. 85-1 КУпАП (виготовлення, збут, зберігання чи реклама заборонених знарядь лову) та три – за ст. 188-5 КУпАП (невиконання законних розпоряджень чи приписів посадових осіб). Крім цього, оформлено 11 актів виявлення та вилучення безхазяйного майна.

Хмельницький рибоохоронний патруль викрив громадянина з електровудкою

2 жовтня 2019 року під час рейду Хмельницьким рибоохоронним патрулем виявлено грубе порушення правил рибальства. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів із застосуванням електроструму. У результаті йому вдалося впіймати рака річкового – 3 екз

Керівника відділення поштового зв’язку засуджено за одержання неправомірної вигоди

Працівниками Летичівського відділу Хмельницької місцевої прокуратури в суді доведено вину начальника центрального відділення поштового зв’язку смт Летичів Хмельницької дирекції УДППЗ «Укрпошта» в одержанні неправомірної вигоди.

Популярне