Новини за 30.12.2019

Упродовж суботи-неділі на Хмельниччині сталося 5 ДТП з потерпілими

Правоохоронці наполегливо просять усіх учасників дорожнього руху враховувати непрості погодні умови та дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб не створювати проблеми собі та оточуючим і не псувати новорічно-різдвяні свята.

За тиждень порушники завдали понад 3 тис. грн збитків, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період з 17 до 24 грудня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 23 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено сім протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП, чотири – за ч. 3 ст. 85 КУпАП та п’ять – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Оформлено сім актів виявлення та вилучення безгосподарського майна, згідно з якими вилучено 45 од. заборонених знарядь лову.

Суд затвердив угоду про примирення між представником супермаркету і нетішинцем, що вкрав елітний алкоголь

Нетішинський міський суд затвердив угоду про примирення між представником потерпілого та підозрюваним у крадіжці (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України), визнав його винним в інкримінованому злочині і призначив обумовлене покарання – 850 гривень штрафу.

За тиждень порушники завдали понад 2 тис. грн збитків, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період з 10 до 17 грудня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 13 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено шість протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП та шість – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

У кар’єр ”Чиста вода” Хмельницької АЕС вселять понад 9 тис. екз. молоді риби

У період з 16 до 17 грудня на кар’єрі «Чиста вода» Хмельницької АЕС, який розташований поблизу м. Нетішин Славутського району, пройдуть роботи із вселення водних біоресурсів.

Протягом одного дня рибпатрульні Хмельничинни виявили 5 порушень

11 грудня 2019 року рибпатрульні Хмельниччини виявили два грубих порушення правил рибальства.

Жительку села Мухарів Славутського району привітали зі столітнім ювілеєм

Сьогодні жительці села Мухарів Славутського району Юркевич Марії Демидівні виповнилось сто років. Привітати ювілярку зі святом завітали керівники району, ОТГ, сусіди, родичі та працівники Мухарівського будинку культури.

Катування тварин продовжується. Знову постраждала собака

Помічник лісничого у Славутському районі ледь не занапастив чотирилапого, прив’язавши пса до дерева.

На Хмельниччині поліцейські за розбійний напад на приватного підприємця затримали 24-річного чоловіка

Згідно ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, молодому чоловікові може загрожувати до 12 років з конфіскацією майна.

У водойму-охолоджувач Хмельницької АЕС вселено понад 3 тонни риби, – Хмельницький рибоохоронний патруль

Шостого листопада 2019 року відбувся перший етап зариблення водойми-охолоджувача Хмельницької АЕС. Захід пройшов в м. Нетішин Славутського району. Мальок вирощений за кошти користувача водних біоресурсів. Вселення проводилось відповідно до Режиму рибогосподарської експлуатації водойми.

Популярне