Новини за 08.07.2021

Депутати Хмельницької районної ради проти львівського сміття

Зокрема депутати підготували звернення до Старокостянтинівського міського голови. Обранців хвилює питання завезення львівського сміття на територію Старокостянтинівської об’єднаної територіальної громади.

Обшуки в Старокостянтинівській міськраді: ДБР розслідує незаконне привласнення земель

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань. Слідчі Територіального управління ДБР Хмельницького розслідують обставини справи незаконної приватизації 11,5 га земель Міністерства оборони України на території Хмельницької області. За попередньою інформацією, землі були приватизовані приблизно 80 особами з числа місцевих жителів під приватне будівництво. Встановлюється причетність посадових осіб міської ради Старокостянтинова Хмельницької області до правопорушення. Працівники […]

У Мельничука під час карантину знову заробляють на чужому смітті?

Чергові вантажівки з чужими відходами  зафіксували жителі Старокостянтинова. Відповідний допис про це з’явився у  спільноті «Старокостянтинів небайдужий» «23 квітня. 9 година ранку. Старокостянтинів. Сміттєзвалище. Розвантажується львівське сміття.» У коментарях мешканці зазначають , що це не перша вантажівка з непотребом з міста Лева. Кажуть, возять регулярно попри спротив громади. Протистояння громади і місцевої влади триває від […]

 Політичне хабарництво мера Мельничука? Частина 1

Микола Мельничук на посаді міського голови Старокостянтинова вже 18 років. За цей час встигло народитись і закінчити школу одне покоління. Тобто ці молоді люди не пам’ятають свого рідного міста без Миколи Степановича. У чому ж секрет політичного довголіття пана Мельничука і чи є у Старокостянтинова шанс мати іншого мера хоч колись? Місцеві вибори 2020 року […]

За добу на Хмельниччині знищено 1083 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

28 січня о 09:45 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вилучено та знищено артилерійський снаряд часів Другої світової війни калібром 152 мм. Боєприпас було виявлено напередодні на військовому полігоні в м. Старокостянтинів.

Протягом місяця порушники завдали понад 10 тис. грн збитків, – рибоохоронний патруль Хмельниччини

У період з 1 по 30 листопада 2019 року державними інспекторами Хмельницького рибоохоронного патруля проведено 61 рибоохоронний рейд та викрито 74 порушення природоохоронного законодавства, з яких 23 – грубі.

Старокостянтинів: рятувальники ліквідували масштабну пожежу в торгівельних приміщеннях

25 листопада о 23:20 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу у торгівельних приміщеннях на вул. Островського в м. Старокостянтинів.

Патрульні вкотре виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

28 жовтня близько 21-ї години, на вулиці Старокостянтинівське шосе, за порушення Правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi Pajero, під керуванням 35-річного уродженця Старокостянтинівського району.

Обласна Спартакіада серед ДЮСШ системи освіти з легкої атлетики

Упродовж двох днів у м. Хмельницький проходила обласна Спартакіада серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти з легкої атлетики.

Старокостянтинівські рятувальники деблокували постраждалого з понівеченого внаслідок ДТП автомобіля

7 жовтня о 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Старокостянтинів на вул. Мічуріна сталась дорожньо-транспортна пригода. Як виявилось, через зіткнення автомобіля «Daewoo Lanos» з вантажівкою DAF легковик опинився у кюветі. Внаслідок ДТП травмувався 24-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos».

Популярне