Новини за 04.02.2020

Журналісти-розслідувачі показали, як на Хмельниччині діє схема постачання іномарок під виглядом гуманітарки

Журналісти телепроекту “Наші гроші з Денисом Бігусом” дослідили, як у Хмельницькій області, люди користуються інвалідним статусом літніх родичів, аби оформити на них авто й забрати собі – самі ж бабусі й дідусі тих машин не бачать.

На Хмельниччині за минулу добу сталося 5 пожеж, одна з яких забрала життя людини

Протягом 13-14 грудня у Хмельницькій області вогнеборці 5 разів залучалися до ліквідації пожеж.

На Хмельниччині минулої доби виникло дві пожежі, одна з яких забрала життя людини

За минулу добу бійці ДСНС області двічі залучались до ліквідації пожеж житлових будинків.

Віньковецькі вогнеборці ліквідували масштабну пожежу недіючої птахоферми

19 вересня о 11:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу недіючої будівлі колишньої птахоферми на вул. Проскурівська в смт Віньківці. Негайно на місце події було направлено черговий караул 27 Державного пожежно-рятувального поста.

У Віньківцях суд виніс вирок юнаку, що сам зізнався у злочині

Віньковецький районний суд визнав 19-річного жителя Летичівського району винним у вчиненні крадіжки (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та оштрафував його на 850 гривень.

У Хмельницькій області стартував польовий етап дослідження STEPS

У Хмельницькій області та місті Хмельницький стартував польовий етап загальнонаціонального дослідження STEPS для вивчення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань. Таке дослідження в Україні проводиться вперше

На господарстві у 63-річної жительки Хмельницької області поліцейські виявили насадження конопель

У рамках оперативно-профілактичної операції «Мак-2019» працівники Віньковецького відділення поліції виявили на господарстві у 63-річної жительки райцентру 27 кущів конопель.

На Хмельниччині втопилось двоє людей

Минулої  доби рятувальники отримали повідомлення про двох загиблих у воді. Так, тіла виявили у м. Нетішин та смт. Віньківці. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

На Хмельниччині поліцейські виявили у домогосподарстві саморобну теплицю з коноплею

У ході реалізації оперативної інформації працівники Віньковецького відділення поліції виявили в одному з домогосподарств смт. Віньківці саморобну теплицю з рослинами коноплі.

Трьох мешканців смт Віньківці засуджено за незаконне позбавлення волі та знущання над знайомим

Працівниками Городоцької місцевої прокуратури у суді доведено вину трьох мешканців смт Віньківці у незаконному позбавленні волі людини та вчиненні хуліганських дій.

Популярне