25 тонн пального: правоохоронцями припинено діяльність нелегальних АЗС

Правоохоронними органами Хмельниччини проводиться активна та злагоджена робота, спрямована на протидію нелегальним автозаправним станціям та автозаправним пунктам на території області.
 
На теперішній час, завдяки проведеним в рамках роботи спільних груп правоохоронцями заходам, відпрацьовано 48 адрес розташування автозаправних станцій, діяльність 38 з яких припинено.
 
Демонтовано 14 нелегальних АЗС, та 5 з них у примусовому порядку.
 
За результатами вжитих заходів, у межах досудового розслідування семи кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), що здійснюється за процесуального керівництва органів прокуратури області органами поліції, фіскальної служби та служби безпеки, вилучено 25 тонн пального на суму 400 тис грн та ємкості, обладнання для його продажу орієнтовною вартістю 1,9 млн грн.
 
З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, стороною обвинувачення вживаються заходи щодо накладення на вилучене майно арешту.
 
На даний час досудове розслідування у вказаних кримінальних провадженнях триває.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області
Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині чоловіка, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, оштрафували на 170 грн

Житель Кам’янця-Подільського, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, винуватий у вчиненні домашнього насильства економічного характеру – з…

7 години тому

На Летичівщині в ДТП загинув 24-річний чоловік

Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків під час оформлення іншої…

10 години тому

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з…

11 години тому

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

12 години тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

12 години тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

13 години тому