5 грудня на території Хмельницького району сталося 2 автопригоди, у яких травмувалось 6 осіб

Серед травмованих двоє неповнолітніх дівчаток 15 та 8 років.

5 грудня близько 17.15 години на автодорозі неподалік повороту до с. Мала Колибань  42-річний водій автомобіля «Тойота Хайлендер», житель Київської області, зіткнувся з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 23-річного місцевого жителя.

https://hm.npu.gov.ua/

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дві жінки 20 та 48 років, пасажирки автомобіля «Шкода», отримали тілесні ушкодження.  

Цього ж дня близько 15.10 години на автодорозі поблизу с. Пашківці 36-річний житель м. Хмельницький, керуючи автомобілем марки «Хюндай Акцент», зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Таурег» під керуванням 18-річної жительки м. Старокостянтинів, та з автомобілем «Опель Віваро» під керуванням 21-річного жителя м. Старокостянтинів.

https://hm.npu.gov.ua/

У результаті ДТП травмувалось четверо осіб: дві пасажирки автомобіля «Опель» 34 та 19 років, а також дві пасажирки 8 та 15 років з автомобіля «Хюндай Акцент».

В обох випадках слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.


Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США

Мешканка Хмельницького навчалася у Вінницькому національному медичному університеті на спеціальності «медична психологія».

6 години тому

Мінсоцполітики: З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах

На початку повномасштабної війни, стаючи на захист країни, не всі добровольці були оформлені до складу добровольчих формувань територіальних громад (ДФТГ).

8 години тому

На Хмельниччині перед судом постане водій вантажівки, що спричинив ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 24 січня цього року близько 12:30 години на трасі «Житомир — Чернівці», в с. Міцівці Кам’янець-Подільського району.

9 години тому

В одному закладі Хмельниччини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті

Медична допомога при інфаркті міокарда є одним з пріоритетних напрямків Програми медичних гарантій.

10 години тому

На Летичівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у результаті якої травмувалось двоє осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 квітня, о 08:45 годині на трасі «М-30» поблизу с. Подільське на Летичівщині.

12 години тому

На Кам’янеччині виявили браконьєрів, які завдали збитків довкіллю на суму понад 1 мільйон гривень

У зловмисників вилучили 5 сіток загальною довжиною 774 метри, гумового човна, а також близько 600 рибин, серед яких і червнокнижні.

12 години тому