50-річний чоловік, за допомогою сокири, намагався вбити рідного брата

Події мали місце сьогодні близько опівночі в селі Немичинці Хмельницького району. Чоловіки разом розпивали спиртне, в ході чого і виник конфлікт, під час якого старший брат наніс тілесні ушкодження молодшому. За інформацією прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області,  потерпілий знаходиться у важкому стані в лікарні, а підозрюваного затримали працівники поліції.

Сьогодні вночі до Хмельницького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до Хмельницької обласної клінічної лікарні з села Немичинці із переломом кісток черепа доставили 46-річного місцевого жителя.

hm.npu.gov

На місце події одразу виїхали працівники поліції. Як з’ясувалося, того вечора потерпілий разом із старшим братом розпивали спиртне. Близько опівночі між ними виник конфлікт, в ході якого затриманий схопив з долівки сокиру і вдарив нею брата у голову.

Зрозумівши, що накоїв, зловмисник пішов до сусідів і попросив викликати «швидку». Наразі потерпілий перебуває у важкому стані в лікарні. Його кривдника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

hm.npu.gov

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському за грабіж засудили молодого чоловіка. Події, за які судили 21-річного кам’янчанина, розгорталися серед білого дня 3 вересня 2018 року в Кам’янці-Подільському. Молодий чоловік на вулиці обхопив рукою шию пенсіонера і почав душити, коли ж той вирвався, вдарив його кулаком в обличчя. Від удару потерпілий втратив рівновагу і впав на землю. Тим часом обвинувачений вийняв з його кишені посвідчення учасника бойових дій та 60 гривень, які, втікаючи, загубив.

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

3 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

3 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

4 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

4 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

7 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

7 години тому