Авіапольоти над Хмельницьким. Суд арештував навчальний літак

Хмельницький міськрайонний суд арештував навчальний літак Aero AT-3 R100, що належить ТОВ «Льотна школа Кондор» у рамках кримінального провадження про порушення правил повітряних польотів.

За даними ІНФОЗЯБРИ, вранці 10 квітня цього року поблизу села Ружичанка (територія хмельницького аеропорту) під час навчально-тренувального польоту сталася надзвичайна подія. Через технічну несправність панелі приладів повітряне судно здійснило аварійну посадку поза межами злітно-посадкової смуги, внаслідок чого воно перекинулося. У кабіні перебували пілот-інструктор та учень авіашколи.

Травми отримав інструктор, у нього перелом кісток носу, перелом лицьової частини черепа, крововилив головного мозку. Наразі слідство вилучило медичну картку інструктора, який 9 днів пролежав у нейрохірургічному відділенні.

За даними Youcontrol, ТОВ «Льотна школа Кондор» володіють двоє киян Денис Шиянов і Анатолій Осадчий та мешканець Донецька Олег Неліпович.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

2 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

2 дні тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

3 дні тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

3 дні тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

3 дні тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

3 дні тому