Автопарк пожежників Хмельниччини поповнився п’ятьма автомобілями

П’ять пожежних автомобілів передали волонтери з Німеччини військовим пожежникам і державній службі з надзвичайних ситуацій Хмельниччини. Усі вони будуть допомагати долати наслідки обстрілів з боку Росії.

Про це Суспільне Хмельницький розповів волонтер громадської організації мистецька сотня “Гайдамаки” Олександр Попов.

“Були проведені переговори з громадою міста Кельн, яка надала нам ці п’ять машин. Чотири автомобілі йдуть на Хмельниччину. Це Старокостянтинів, Шепетівка, на наше головне управління. “Вежа” буде працювати в Хмельницькому. І одна йде на першу танкову бригаду під Авдіївку”, — розповів Олександр Попов.

За словами начальника служби пожежної безпеки західного територіального відділу пожежної безпеки ЗСУ Вадима Дурдаса, декілька машин передадуть у військові частини Хмельниччини.

“Будуть виконувати свої завдання на військових об’єктах, протистояти або реагувати на ворожі ракетно-бомбові удари. І ми оновлюємо парк. Працюємо над тим, щоб було мінімізовано наслідки негативні, і військові пожежники могли ефективно реагувати щоденно на загрози які, на жаль, маємо”, — розповів Вадим Дурдас.

Leave a Comment

Останні новини

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

41 хв. тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

3 години тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

6 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

7 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

9 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

1 день тому