Cергій Тюрін відвідав Херсонщину, аби перевірити, як відбувається відновлення смт. Високопілля

Днями перший заступник начальника Хмельницької ОВА Cергій Тюрін відвідав Херсонщину, аби перевірити, як відбувається відновлення смт. Високопілля, яким опікується наша область.

Майже 200 спеціалістів будівельної галузі із Хмельниччини наразі працюють над відбудовою житлової та комунальної інфраструктури населеного пункту, де російські загарбники знищили та пошкодили майже всі будинки у місті.

В ході візиту Сергій Тюрін поспілкувався із представниками місцевої влади, жителями, а також детально ознайомився із ходом виконання запланованих будівельних робіт і потребами, що вимагають реагування, інформують в ОВА.

“Хмельниччина не залишає в біді тих, хто потребує допомоги. Саме тому, сьогодні ми спостерігаємо, як майже зруйноване містечко поступово повстає з руїн і повертається до свого нормального вигляду. Команда спеціалістів вправно виконує свої завдання, а ми хочемо виконати роботи до погіршення погодних умов,” – зазначив посадовець.

Leave a Comment

Останні новини

У боях з російськими окупантами загинуло семеро військовослужбовців з Хмельниччини

У Шепетівській громаді повідомили про загибель внаслідок артилерійського обстрілу 17.05.2024 року водія кулеметного відділення кулеметного взводу Солодчука Олександра Анатолійовича, 25.06.1982 року…

7 години тому

В Старокостянтинові поліція та СБУ викрили торговця боєприпасами

Поліцейські Старокостянтинова спільно з відділом контррозвідки Управління СБУ в Хмельницькій області викрили місцевого мешканця, який підозрюється у збуті боєприпасів.

7 години тому

На Хмельниччині у водоймах виявили тіла двох чоловіків

Упродовж минулої доби, 20 травня, у водоймах Хмельниччини потонуло двоє людей. Наразі усі обставини загибелі чоловіків встановлюють правоохоронці.

7 години тому

Атомниками з ХАЕС закуплено ще одну партію з «Рою дронів» для ЗСУ

За частину винагороди працівників ХАЕС за підсумками роботи за 2023 рік волонтери Хмельницької АЕС придбали 9 квадрокоптерів DJI MATRICE 30T,…

10 години тому

“Щоб люди побачили біль, який кожен з них переживає”: у Хмельницькому відкрили фотовиставку, присвячену загиблим героям

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх родин Хмельницької районної військової адміністрації відкрили виставку світлин "Вшановуємо пам'ять героїв України".

14 години тому

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

17 години тому