Чи будуть випуски у старокостянтинівських школах?

Фото: 2019 рік – свято останнього дзвоника у Старокостянтинівському НВК

У соціальних мережах старокостянтинівці активно обговорюють питання проведення свят для випускників 2020 року. Одні пишуть – у Старокостятинові випуски таки проведуть і буде це 31 липня, а інші цю інформацію заперечують.

Аби отримати відповідь на питання, ми звернулися до Анатолія Пасічника, начальника міського управліня освіти.

Анатолій Панасович підтвердив той факт, що у місті планували провести свято для випускників 31 липня.

Ми дійсно хотіли організувати загальноміське свято і урочистості вручення атестатів у кожному загальноосвітньому навчальному закладі, адже закінчення школи – визначальна подія у житті кожної людини. Сподівалися, захворюваність на COVID-19 зменшиться і зможемо реалізувати задумане. Але як бачите, інфекція не минає, а поширюється, випадків інфікування і в цілому в Україні, і у нашому місті стає більше. Тому, на жаль, випуску у Старокостянтинові не буде.

Ми старалися дотримуватися усіх вимог: усі присутні були у масках, тримали дистанцію, учнів поділили на групи. Але коли у фейсбук школи виклали спільні фото, з’явилося багато незадоволених, люди почали писати коментарі про недотримання карантину.

Разом з тим Анатолій Панасович нагадав, що в Україні відмінили пробне ЗНО. Оздоровчі табори для дітей також поки що не працюватимуть.

Джерело: starkon.city

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне