Community Policing у дії: хмельницькі патрульні другий рік поспіль проводять профілактичну акцію «Безпечний двір – безпечне місто!»

Щоб і влітку не залишати дітей без уваги, хмельницькі патрульні вже другий рік поспіль проводять профілактичну акцію «Безпечний двір — безпечне місто!», під час якої зустрічаються з дітьми та дорослими прямо у дворах багатоповерхівок.

hm.npu.gov.ua

Під час навчального року хмельницькі патрульні чи не щодня зустрічаються з дітьми у навчальних закладах міста. І щоб влітку під час канікул хлопчики та дівчатка не залишались без уваги поліцейських і за 3 місяці не позабували правила безпечної поведінки, патрульні вже другий рік поспіль проводять акцію «Безпечний двір— безпечне місто!»

hm.npu.gov.ua

hm.npu.gov.ua

Поліцейські прямо у дворах багатоповерхівок зустрічаються з дітьми та дорослими, розповідають про правила безпечної поведінки на дорозі та у побуті, проводять з дітьми різноманітні вікторини та конкурси з подарунками і знайомлять зі своєю професією.

hm.npu.gov.ua

Усі учасники акції відзначають, що таке неформальне спілкування є і цікавим, і корисним. Аналогічні заходи найближчим часом відбудуться за адресами:

17 липня о 16:00 годині – Тернопільська 12а.

Приходьте! Буде цікаво і пізнавально! 

Відео — «Поділля Центр»

Інформує сектор комунікації за інформацією УПП в Хмельницькій області

 

 

Leave a Comment

Останні новини

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

57 хв. тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

2 години тому

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

3 дні тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

3 дні тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

3 дні тому