Для Хмельницького обласного серцево-судинного центру придбали сучасні апарати діагностики

За кошти обласного бюджету для КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» придбали сучасні японські апарати ультразвукової діагностики.

Інформує ЖАР.INFO

• Fujifilm Lisendo 880 – універсальна система УЗД експертного рівня, зі спеціалізацією кардіологічних і судинних досліджень. Має відмінну якість 3D/4D візуалізації, аналітику і новітній функціонал для діагностики в клінічних умовах.

• Fujifilm SonoSite Edge II – цифрова портативна багатоцільова ультразвукова система. Апарат можна використовувати безпосередньо біля ліжка пацієнта, під час надання невідкладної медичної допомоги.

Двоє лікарів серцево-судинного центру пройшли відповідний курс навчання та отримали європейські кваліфікаційні сертифікати від Fujifilm.

Leave a Comment

Останні новини

В лісах Хмельниччини виявили червонокнижного кота

На Хмельниччині лісівники виявили рідкісного лісового кота, який потрапив у фотопастку. Його розміри більші за домашнього. За результатами зимового обліку тварин на…

42 хв. тому

У 5 закладах Хмельниччини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку у світі кожна 10 дитина народжується передчасно.

1 годину тому

Двоє ветеранів з Хмельниччини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

2 ветеранських бізнеси з Хмельниччини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду.

2 години тому

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

20 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

21 годину тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

22 години тому