Дмитро Габінет зустрівся з головами міст обласного значення

Голова адміністрації Дмитро Габінет зустрівся з головами міст обласного значення. До участі у нараді також долучилися заступники та радники голови, голова Маківської сільської ОТГ Анатолій Кушнір та директор Департаменту фінансів ОДА Сергій Пенюшкевич.

www.adm-km.gov.ua

“Як голова адміністрації, гарантую абсолютну підтримку кожному з вас. Я хочу, щоб між нами було порозуміння, бо тільки так ми зможемо досягти результатів на благо розвитку нашої області”, – сказав голова адміністрації, розпочинаючи спілкування.

Голова Хмельницького відділення Асоціації міст України Василь Сидор подякував очільнику області за запрошення та зазначив, що представників Асоціації міст цікавить позиція голови адміністрації щодо стратегічних питань, які стосуються розвитку територій області.

www.adm-km.gov.ua

www.adm-km.gov.ua

Зокрема, учасники зустрічі обговорили питання розподілу коштів державних субвенцій на капітальний ремонт доріг, питання фінансування закладів освіти і медицини, зарахування акцизного збору до місцевих бюджетів, організації роботи інспекторів праці, тощо. Також представники Асоціації передали голові адміністрації перелік пропозицій, що стосуються збільшення дохідної частини міст обласного значення та ОТГ.

www.adm-km.gov.ua

“В межах своїх повноважень я готовий розглянути і підтримати усі конструктивні пропозиції та законодавчі ініціативи. Найголовніше, щоб між нами була налагоджена комунікація. Маєте пропозицію –  сідаємо і обговорюємо її. Чекаю від вас зворотного зв’язку”, – наголосив Дмитро Габінет.

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

21 годину тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

22 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

22 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

24 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому