Директор одного із товариств заволодів бюджетними коштами, призначеними на ремонт приміщення школи

В межах досудового розслідування кримінального провадження, проведеного за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури слідчим відділом Славутського відділу Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що директор одного із товариств заволодів бюджетними коштами, призначеними на ремонт приміщення школи, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Так, у липні 2017 року між відділом освіти, молоді та спорту Ізяславської районної державної адміністрації та керівником товариства укладено договір про проведення ремонту будівлі (термомодернізації) навчально-виховного комплексу.

Згідно домовленостей вартість робіт, визначених кошторисною документацією, склала 5,5 млн грн.

Виявилось, що взяті на себе зобов’язання підрядник у повному обсязі не виконав, а частиною отриманих від замовника бюджетних коштів заволодів.

Так, до офіційних документів про виконання будівельних робіт директор товариства вніс відомості, що частково не відповідають дійсності, внаслідок чого завищив їх вартість на суму майже 390 тис грн, якими заволодів.

За результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів для оголошення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до  суду.

Інформує НГП.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

12 хв. тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

33 хв. тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

1 годину тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

17 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

18 години тому

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

22 години тому